Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΝΔΡΕΙΑ - ΑΝ-ΑΝΔΡΕΙΑ

 


 ΑΞΙΑ: ΑΝΔΡΕΙΑ: ΕΣΤΙ ΕΞΙΣ ΨΥΧΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΣ ΥΠΟ ΦΟΒΟΥ 

ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΘΑΡΣΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΝ

 ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ ΨΥΧΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΝΑ

 ΤΟΛΜΗ ΥΠΗΡΕΤΙΚΗ ΦΡΟΝΗΣΕΩΣ

 ΕΥΘΑΡΣΙΑ ΕΠΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑΣ

 ΕΞΙΣ ΔΙΑΦΥΛΑΚΤΙΚΗ ΛΟΓΙΣΜΩΝ ΟΡΘΩΝ ΕΝ ΚΙΝΔΥΝΩ

 

 ΑΝ-ΑΝΔΡΕΙΑ

Η ανανδρεία είναι καθαρά λειτουργική διεργασία του ανθρώπου 

με επικράτηση του θυμικού του. 

Η Ανανδρεία είναι αιτία όταν ο φόβος κατακλύζει την ψυχή 

του ανθρώπου και νικάει την βούληση του.

 Ανανδρεία είναι η κατάσταση πανικού που περιέρχεται ο άνθρωπος,

 κάτω από την οποίαν δεν μπορεί να έχει λογική σκέψη 

για να λάβει ορθές αποφάσεις. 

Ανανδρεία είναι η φοβία που εγκλωβίζει τον άνθρωπο σε κατάσταση 

παράδοσης και υποταγής σε εξουσίες οι οποίες την οικοδομούν, 

φροντίζουν να διατηρείται συνεχώς και στηρίζονται πάνω σε αυτήν.

 Ανανδρεία είναι οι παράτολμες πράξεις και οι ηρωισμοί 

όταν το κίνητρο τους είναι η συναισθηματική φόρτιση μέσα σε κατάσταση 

παραλογισμού.

 

1.  Ύβρις κατά της Νομοτέλειας η Ανανδρεία.

  Κάλπικοι ήρωες, δημιουργημένοι μόνο με διαφήμιση, αστοιχείωτοι καθηγητές 

στηριζόμενοι στην λήθη, πλούσιοι χωρίς χρήματα, οικονομία χωρίς νούμερα, 

ανόητες μαριονέτες σε θέσεις πολιτικής εξουσίας, 

ιεράρχες με παγκόσμια αναγνώριση χωρίς θεό, βραβεία ανύπαρκτα, 

νόμπελ σκουπίδια, πρωταθλητές παγκόσμιοι ντομπαρισμένοι, 

 κατασκευάσματα καθεστωτικά, ανύπαρκτα, άνανδρα.

 

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Είναι η εικόνα του σημερινού πλανήτη μου! Αθλητές ντομπαρισμένοι, άρα ψεύτικα βραβεία και κύπελλα. Τεράστιες αριθμητικά θρησκείες, χωρίς κανέναν θεό, μόνο με σατανισμό, απέναντι σε όλες τις Αξίες της Ύπαρξης μόνο με Αντι-αξίες. Πλανεύουν τους πάντες για να πάρουν την περιουσία τους και τον πλούτο τους και να χαλιναγωγήσουν τον άνθρωπο και να τον αφανίσουν, να πάει στην ζωώδη κατάσταση, και χαμηλότερα από αυτούς για να έρθουν τα υβριδιακά μιάσματα να κατακτήσουν τους ήδη Θεούς-ανθρώπους. Είναι πολύ σημαντικό: «νόμπελ σκουπίδια». Πες μου Βασίλη, ένα νόμπελ που δεν έπεσε κι αν δεν έπεσε ακόμα, είναι  θέμα χρόνου να πέσει. Του Αινστάιν του αμόρφωτου; Αλλά είναι τυχαίο που ο Αινστάιν ήταν Εβραίος και τον διαφήμιζαν τότε οι εβραϊκές εφημερίδες και τον προστάτευαν όλες οι υπηρεσίες; Αλλά ο Καραθεοδωρής, ο τεράστιος μαθηματικός που έδωσε τον τύπο στον Αϊνστάιν, να είναι στην αφάνεια; Κι αυτή η σχετικότητα, τελικά δεν υπάρχει πια! Πες μου ένα νόμπελ που δεν έπεσε! Αφού είναι Νόμπελ θα έπρεπε να πέσει! Ή μαζεύονται οι λέσχες μεταξύ τους και δίνουν βραβεία μεταξύ τους;

Πες μου έναν πολιτικό ηγέτη όχι μόνο τώρα, αλλά και παλιότερα, 30 χρόνια πριν, και θα σας πω εγώ την ιστορία του και τι έχει γίνει. Ανόητες μαριονέτες. Άρα, οι πολιτικοί είναι  μαριονέτες και έχουν ήδη καταστατικό που πρέπει να κάνουν κι ανεβαίνουν γιατί είναι σε μια μηχανή παραγωγής εξουσίας, προωθούνται από ένα καθεστώς, πολύ συγκεκριμένο για να ανεβαίνουν στην εξουσία κάθε κράτους και κάθε λαού. Δεν είναι μόνο στην χώρα την δική μας, θα πω ότι στον παγκόσμιο ιστό, μετά τον 2ο παγκόσμιο και πιο παλιά επί Βυζαντίου, ο τρόπος που ανέβαιναν ήταν καθαρά δογματικός, δηλαδή προερχόμαστε από την δογματική διαδικασία κι έτσι μας έκλεψαν. Πείτε μου σήμερα ποιοι είναι οι ήρωες!

Θα συγκρίνω όλα αυτά τα βραβεία μόνο με ένα μυστήριο, το οποίο δεν έχει να κάνει ούτε με θεούς, ούτε με τίποτα άλλο. Θα συγκρίνω το βραβείο με την αποδοχή άξιου για να διδάξει ανθρώπου με τα Καβείρια μυστήρια. Τα καβείρια μυστήρια, θα πω σε αυτούς που δεν ξέρουν κάποιοι δογματιστές, σατανιστές δεν ξέρουν και λένε άσχημα πράγματα, ότι τα Καβείρια τα έκαναν άνθρωποι, μπορούσε να πάει όποιος ήθελε. Δεν επιλεγόσουν από πουθενά, νόμιζες ότι άξιζες και έμπαινες μέσα. Δεν εξήγησαν όμως ποτέ στην ιστορία «μεγάλοι φιλόσοφοι» τι ήταν τα Καβείρια. Δεν ξέρει κανείς τι είναι τα Καβείρια! Από τα  Καβείρια πέρασαν τεράστιοι δικοί μας ήρωες, όπως ο Αλέξανδρος, η μητέρα του, ο Φίλιππος, ο Πυθαγόρας, ο οποίος πέρασε και τα έσπασε! Όμως, στα Καβείρια δεν υπήρχαν άνθρωποι ιερείς, ήταν οι Κάβειροι κι αυτοί δεν είναι άνθρωποι, είναι σάτυροι, σαν τα παιδιά του Πάνα. Αυτοί σε έφερναν μπροστά σε όλα σου τα πάθη. Σε έφερναν μπροστά σε τεράστια ψυχολογική φόρτιση. Σε έφερναν μπροστά σε τεράστιο φόβο. Είχαν πολύ μεγάλες δυνάμεις και μπορούσαν να κάνουν πολλά πράγματα και να σε φέρουν σε πολύ δύσκολα σημεία. Όποιος τα ξεπερνούσε, οι Κάβειροι –που ήταν βαλμένοι από τους δικούς μας θεούς για να περνούν αυτές τις διαδικασίες οι άνθρωποι και να ξεχωρίζουν –δήλωναν ότι ήταν άξιος να διδάξει, πολεμιστής και να δώσει πάρα πολλά στην κοινωνία.

Τώρα, το κάθε πτυχείο από το κάθε σαϊεντολογικό πανεπιστήμιο που είναι γελοίο, αυτοί που τα παίρνουν όταν κάποια στιγμή έρχονται μπροστά στην αλήθεια, αν δεν έχουν πατρονάρισμα από πίσω πολύ συγκεκριμένο, αυτά τα παιδιά είναι παράλυτα. Είναι τελειωμένα και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Τα Καβείρια λοιπόν δεν τα έχει αναφέρει κανείς! Ο Πυθαγόρας ειδικά έσπασε όλες τις.. «πίστες» στα Καβείρια, παραδόθηκαν οι Κάβειροι και λένε: «δεν υπάρχει τίποτα άλλο να του κάνουμε! Έχει νικήσει τα πάντα! Τον αφήνουμε ήσυχο!». Δεν υπάρχει άλλος που να έχει φτάσει τόσο ψηλά στα Καβείρια μυστήρια.

 Αν δεν έχεις ΑΝΔΡΕΙΑ δεν μπαίνεις εκεί μέσα. Αυτός είναι ο πλανήτης σήμερα και αυτή είναι η Ανανδρεία. Ενώ η ΑΝΔΡΕΙΑ είναι αυτή που διάβασα πριν, κι έχει μέσα της και τις 12 Αξίες. Η κάθε μία Αξία έχει και τις άλλες 12 μέσα της!


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ


ΠΗΓΗ

https://alfeiospotamos.gr/2015/10/09/%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9-%ce%b8%ce%b5%cf%84%ce%b5%cf%83-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%bd%ce%b9%cf%89%ce%bd-%ce%b1%ce%be%ce%b9%cf%89%ce%bd-%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b2%ce%bf/  


Δεν υπάρχουν σχόλια